Soldenshoppen in Hoboken!

We hebben allemaal samen afgeteld, geklonken en gekust op het nieuwe jaar. En wat volgt er altijd na Nieuwjaar? De solden! Het ideale moment om goede deals te scoren en koopjes te doen. Enne, daarvoor hoef je helemaal niet naar de grote steden. De Hobokense handelaar heeft ook heel wat mooie aanbiedingen. We geven je een greep uit het aanbod!

Ambertree

Bij deze sfeervolle conceptstore op de Kioskplaats en in hun webshop scoor je items met 10% en 15% korting. Ideaal om je interieur een update te geven!

Blokker

Ook op de Kioskplaats te vinden: Blokker! Zowel online als in de winkel kan je terecht voor producten met tot 50% korting. Zoek naar producten met een rode actiesticker.

Digital Seeds

Wordt 2019 het jaar van een nieuwe smartphone, televisie of een soundsysteem in huis? Spring eens binnen bij Digital Seeds op de Kioskplaats, ook zij hebben mooie promoties met de wintersolden!

Lingerie Fiela

In de Kapelstraat zit een pareltje verstopt: Lingerie Fiela heeft alles in huis van lingerie tot badmode, nachtkledij, homewear en bovenkleding. En nu zelf met 30% tot 40% korting!

Even pauze

Moe geworden van al dat shoppen? Gelukkig kan je in Hoboken bij verschillende horecazaken terecht voor een pauze! Een koffietje bij ’t Briljantje of lunchen bij de Kiosk, in Hoboken is er voor iedere shopper wat wils.

Ben jij al gaan soldenshoppen in Hoboken? Deel je ervaring op mijn pagina met #SoldeninHoboken!

Een ode aan de Hobokense handelaar

Sinds een paar weken ben ik aan het langsgaan bij verschillende Hobokense handelaars. Dat is altijd gezellig, want zo kan ik bijbabbelen met mijn ondernemende buren of nieuwe ondernemers leren kennen. Zo mocht ik kennismaken met Frank van Frabak, Inge van Het Ochtendgloren, Monique van Salon M en al vele anderen. Als je benieuwd bent naar het verhaal achter elk van hen, voeg me dan toe als vriend op Facebook en ontdek welke handelaars Hoboken allemaal te bieden heeft! Je kan me vinden als Marie Louise Ramé.

Tijdens die bezoekjes valt me altijd op hoe uniek elke handelaar op zich is. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en dat maakt voor elke zaak het verschil. Daarom, vandaag een ode aan de Hobokense handelaar, in al zijn diversiteit! 

Een Hobokense handelaar:

Dat spreekt natuurlijk voor zich, maar het is toch iets dat ook in elk gesprek opvalt. Hoboken is een fijne gemeente, zowel voor haar inwoners als de handelaars. (Die meestal zelf ook inwoner zijn!) En ze kijken allemaal uit naar de vernieuwde Kioskplaats, die onze gemeente alleen maar mooier zal maken.

Dagen van 16 uur werken zijn voor sommige handelaars geen uitzondering. Dat zijn lange en zware dagen, maar de Hobokense handelaar doet het zonder klagen. Ze halen zo veel voldoening uit hun werk, dat ze vaak niet eens stilstaan bij de vele uren die ze kloppen. Het verschil kunnen maken voor hun klant, dat is waarom ze er elke dag weer met evenveel goesting en drive tegenaan gaan.

De ene heeft het ondernemen met de paplepel van thuis meegekregen, de andere sprong alleen en leerde al doende. Tegenslagen en pech zorgen soms voor verandering van koers, maar de Hobokense handelaar maakt er altijd het beste van. Weet jij hoe je favoriete zaak ooit begonnen is? Vraag er bij je volgende bezoek eens naar, ze vertellen het graag!

Dus, lieve Hobokenaar, ga naar buiten en ontmoet je ondernemende buren. Het is de moeite waard, geloof me! En vergeet met niet toe te voegen op Facebook. 😉