Amber Tree

Openingsuren:

Dinsdag t/m zaterdag
10:00 – 18:00

Zondag
11:00 – 17:00

Maandag & Feestdagen Gesloten

Contact gegevens:

Kioskplaats 20
2660 Hoboken

03 825 69 42
info@ambertree.be
www.ambertree.be

Het eerste weekend van oktober 2015 werd de interieur- en decoratiewinkel Ambertree Concept Store in de oude cinemazaal Agora in Hoboken geopend. De winkel is een ideale aanvulling op de webshop www.ambertree.be om mensen te inspireren en hen de producten fysiek te laten ervaren. In de showroom van maar liefst 600m² wordt het volledige assortiment op een sfeervolle manier getoond. De meeste stukken kunnen onmiddellijk uit voorraad worden meegenomen.

Zaakvoerders Sabine Valcke en Robin Gregory selecteren de fabrikanten en designers waarmee ze samenwerken over heel de wereld, van België, over Scandinavië tot zelfs Mumbai en pikken alle nieuwe en leuke trends op tijdens hun vele reizen. De collectie van Ambertree voelt hierdoor tijdloos, no nonsens en werelds aan én passend in talrijke interieurs. “Design to love, designed to live” is hun slogan. Stijl, elegantie en functionaliteit gaan dus steeds hand in hand.

Naast de particuliere markt werken Robin en Sabine ook met veel plezier creatieve voorstellen uit om hotels, lounges, restaurants, burelen, etc. net dat tikkeltje extra klasse te geven.

Socials